31.12.13

Dec

31

Time: 9pm
Location: Veleshtë, Strugë

Dëshironi të kaloni mbrëmje të mrekullueshme që t’ju shkoj i gjithë viti mbarë ? urdhëroni në hotel Exclusive Veleshtë (Strugë) të festojmë se bashku nen tingujt e:

31.12.13 – Shkelzen Jetishi (Xeni)

Zenel Doli me orkester dhe Ajtene Derguti