overview
overview
overview

Për ne

Hotel Exclusive

Hoteli Exclusive është zgjidhja më e duhur për të gjitha kërkesat tuaja, qoftë për të organizuar gëzime familjare, për tu vendosur derisa bëni pushime në rivierën e Strugës, ose për argëtim të çastit.
Jeni të mirëseardhur.
Hoteli Exclusive është i vendosur 4 km. në veri të Strugës dhe e ben atë të përshtatshëm si për qytetin ashtu edhe për gjithë rrethin e Strugës. Lokacioni i hotelit i mundëson klientëve tanë të vendit akses të shpejtë për gëzime familjare (dasma, etj.), poashtu edhe turistëve me pushime verore, vendosje afër plazheve të Strugës.

Për ne

Sherbimet hotelerike

Galeria

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive

Hotel Exclusive